torstai 10. syyskuuta 2015

Mitäs mulle nykyään kuuluu?

Joo, hei vaan jälleen! Ihan tuossa itseäni soimasin jokin aika sitten, kun tuumailin, miten olenkaan laiskistunut blogin kanssa... Nyt on taas virtaa ja intoa kenties jakaa asioita täälläkin... Elämässä on tapahtunut paljon muutoksia tässä hiljaisuuden aikana ja nyt onkin aika aloittaa oikeastaan alusta... Kerrataampa pari asiaa..

1. Heittäminen: Surukseni olen joutunut pohtimaan sitä, että minun on haudattava haaveeni heittämisen pariin palaamisesta todennäköisesti iäksi.. Ainakaan tällä hetkellä, eikä hamassa tulevassakaan ole ajatustakaan eikä mitään muutakaan paluuseen viittaavaa, sillä selkä on pamahtanut nyt jo kahdesti, joten oman terveyteni takia olen luopunut ajatuksesta, enkä ainakaan kisakentille enää palaa (joskus saatan käydä höntsäilemässä ja fiilistelemässä jos uskallan).. :/

2. Opiskelu: Opiskelu jatkuu ja alkaa kenties näkymään täällä bloginkin puolella enemmän.. Olen selvästi matkalla kohti unelma-ammattiani ja nautin matkasta! :)

3. Ihmissuhteet: Alkuvuodesta hieman raottelinkin ihmissuhteita (joita en siis ole täällä pahemmin puinut, enkä tule jatkossakaan puimaan) ja kesän aikana minusta tuli rouva!! Joten häähömppää ei ole enää luvassa :D

4. Treenaaminen: Tällä hetkellä parantelen vielä selkääni, ja treenit on hetkellisesti vähemmällä.. Lenkillä olen jo päässyt käymään ja tässä "käynnistellään" itseään mielessä mm. salitreeniin ja ruokavalioon palaaminen..

katse kohti tulevaa(ko)
Mitä blogissa sitten jatkossa tulee näkymään? Tavallaan aloitan blogini tästä uudelleen ja tulen avaamaan alla olevat asiat hieman tarkemmin sitten myöhemmin..


1. Se opiskelu. Todennäköisesti kertoilen kivoja koulujuttuja, eli terveydestä, liikkumisesta, testaamisesta, ohjaamisesta jne.. KIVAA! :)

2. Ralli. Kyllä, aloitin uuden harrastuksen kesällä ja se on ihan huippukivaa!!! Se adrenaliinipurkaus kisoissa...WOU!! Tästä tulette taatusti kuulemaan lisää, halusitte tai ette!! ;)

3. Liikunta (ja ruokavalio). Edelleen! Nyt vain hieman kevyemmässä muodossa, kun tavoitteena ei ole enää kilpaurheilu, vaan pikemminkin kuntoutuminen, terveellinen elämäntapa, hyvä olo ja mahdollisesti tämä ikuinen "kesä kuntoon2020" :D

4. Ihana elämä! Elämän pieniä ja suuria iloja..

5. Valokuvaaminen: Ostin alkuvuodesta ensimmäisen järkkärini ja sillä opettelen kuvailemaan.. Kuvaaminen tulee varmasti näkymään blogissa jollain tapaa, sillä yhdessä ystäväni kanssa teemme "kuvausreissuja" ja etenkin henkilökuvaamista harjoittelemme.. (mm. tässä kirjoituksessa otetut kuvat ovat viime viikkoiselta kuvausreissultamme..)

+mahdollisesti joskus tulevaisuudessa bisnesjuttuja...katsotaan mihin nämä ajatukset ja unelmat minua johtaa... ;)

Tällaista täällä... Juuri tällä hetkellä elämä tuntuu melko ihanalta!!! Toivon ihania syyspäiviä ja mukavia hetkiä juuri sinulle!! :)Tervetuloa mukaan matkalle kohti unelmia! :)-VipeR4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että hyvin taitaa pyyhkiä :) ihana tuo hyppykuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikkien vastoinkäymisten jälkeen ihan mukava näinkin! :) Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat :) Mukavaa syssyä ja nähdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! :) ja samoin ja joo, nähdään! ;)

   Poista