perjantai 27. syyskuuta 2013

Yöllisiä terveisiä

Täällä sitä ollaan yövuorossa..Eka yö uudessa työpaikassa..Täällä on (onneksi) vähän enemmän tekemistä yöllä kuin aiemmin, niin kuluu aikaa nopeemmin ja pysyy väsymyskin loitommalla..Nyt tosin tuli tällainen hiljaisempi aika niin ajattelin kirjoitella kun ei tunnu oikein muulloin löytyvän aikaa.. Töiden ohella aika kuluu pakkaillessa ja siivotessa.. Viikonloppuna sitten vihdoin ja viimein saadaan avain uuteen, OMAAN kotiin!! JEIJ! :) Siivoamista ja pakkaamistakin tosin riittää vielä tuolla vanhassa..Kiirehän tässä taitaa tulla :D

Mitään treenijuttuja mulla ei oo kerrottavana, kun en oo mitään tehnytkään..Koiraa lenkittänyt, that´s it! On vähän mietinnän alla jatko.. Saa nähdä.. Kunhan tuon muuton saa nyt pois alta, ni ehkä sitten liikenee aikaa ajatella tuota treenipuoltakin enemmän.. Eikä sen puoleen, selkäkin on muistutellut olemassaolollaan tässä, niin ihan hyvä, etten ole sitten salilla käynyt sitä repimässä.. Pikkusen jumppaillut niitten fyssarin ohjeiden mukaan..

Eipä kait tässä muuta..Kirjoittelen varmaan vasta ensi viikolla, kun vähän pöly laskeutuu.. ;) Nyt takaisin "sorvin" ääreen!

Kirpsakkaa syksyä!

<3:VipeR

1 kommentti:

  1. Yöllisiä terveisiä täältäkin sinne sorvin ääreen :)

    VastaaPoista