sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Tämän päivän kuulumiset

Heippa ihan hävyttömän pitkästä aikaa! Viimeksi kirjoittelinkin, että elämä on taas pyörähtänyt ihan katolleen ja lähes kaikki on uutta ja ihmeellistä, mistä tässä on kyse, valoitan nyt:

1. Työt vaihtui opiskeluun!
Aloitin nyt siis vihdoin ne fysioterapian opinnot, joita olin joutunut erinäisistä syistä johtuen siirtämään. Mutta nyt, haaveammatti, täältä tullaan! Olen kyllä nauttinut tästä opiskelijaelämästä (rahatilannetta lukuunottamatta) ihan täysillä! Oon päässy haastamaan itteeni erilaisissa jutuissa, ohjannu ryhmiä, käyny vähän opiskelijatapahtumissa (lähiviikkoina tiedossa niitä enemmän) ja tutustunu mahtavaan luokkaan! Ja onhan tää ihanaa vaihtelua kolmivuorotyöhön! :)

nörtti tekee kouluhommia kahdella koneella yhtäaikaa ;D

2. Uusi kaupunki!
Opiskelujen myötä jouduin siis muuttamaan ihan uuteen kaupunkiin, kaupunkiin jossa en ollut ikinä ennen edes käynyt ja jouduin käyttämään ekat viikot navigaattoria, että pääsin edes keskustaan ja sieltä takaisin kämpälle :D En ollut itse asiassa käynyt edes tässä maakunnassa varmaan ikinä... :D Onhan täällä melko erilaista, kun kotopuolessa..Kotiin onkin aika pitkästi matkaa, mutta toisaalta uusi ja erilainen ympäristö tekee vaihteeksi ihan hyvää..näkeepähän jotain muutakin joskus.. :D Olen kyllä tähän mennessä viihtynyt, mitä nyt viikonloppuisin välillä on vähän tylsää itsekseen.. Ja kotiin on joka kerta ihana mennä!

kuvaa uudesta kaupungista, kävelymatkan varrelta..

3. Uudet ihmiset!
En siis tosiaan tuntenut täältä ketään, täällä ei ole yhden ainota sukulaista, taikka kaveria, joten hieman on ollut alkuunsa orpo olo.. Nyt jo luokkakaverit on alkanut käydä tutummaksi ja esim. eilenkin oltin aprin luokkalaisen kanssa katsomassa matsia ja syömässä :)

käytiin siis ekaa kertaa eilen kattoon korista luokkalaisten kanssa..

4. Uusi asumismuoto!
Kotonahan on siis oma rivitaloasunto, jonka on jakanut sen "paremman puoliskon" ja koiran kanssa ja se tuntuu oikealta kodilta. Tällä hetkellä jaan saman asunnon kahden (kylläkin onneksi mukavan) tyttösen kanssa. Onhan tässä ollut hieman opettelua..Iso koti vaihtui yhteen huoneeseen ja jaettuun keittiöön ja kylppäriin.. Mutta ihan mukavaa tämäkin, tosin onneksi vain väliaikaista.. Onneks tosiaan nuo kämppikset on ihania ja vietetään välillä mm. "kämppisiltamia" viinin kera ;)

uudesta kämpästä meikäläisen "työnurkkaus"

5. Tottumuksien muuttuminen..
Mm siis se, että aiemmin oli tuttu sali ja tietyt rutiinit esim. ruokavalion ja treenien kanssa.. Nyt olen poukkoillut usean salin väliä ja edelleen etsin sitä "omaa"..Treenit on siis jääneet vähemmälle, kun ei ole samanlaista mahdollisuutta vielä säännöllisyyteen..koulupäivätkin joskus vie koko päivän, ettei edes pääse.. Tuo opiskelijabudjetti taasen rajoittaa ruokavaliota melkoisen paljon.. Täytyy vähän soveltaa..

6. Tulevaisuus!
Tulevaisuudessa on siis tiedossa jotain huikeeta, mahtavaa ja ehkä hieman jännittävääkin, mutta tästä en voi vielä sen enempää paljastaa..ehkä sitten ensi kuussa ;)

Mikä sitten EI ole muuttunut?
Ne tutut, ihanat ystävät ovat edelleen olemassa, vaikkakin hieman kauempana, mutta aina kotopuolessa käydessä yritän heitä päästä näkemään ja puhelinlinjat käy kuumana<3, samoin perhe on siellä, vaikkakin vähän kauempana.. Se "parempi puolisko" pitää siellä kotia pystyssä ja jälleennäkemisen riemu on aina suuri, kun kotiin pääsen <3 Työpaikkakin siellä odottelee kesää, olen siis tällä hetkellä virallisesti opintovapaalla.. Niin ja tietysti se oma koti on siellä kaukana.. Mutta koti on aina koti :)
kotosalla koiruuden kanssa lenkillä
matkalla kotiin<3


Että tällaisia mullistuksia täällä päässä.. Yritetään edelleen sopeutua ja oppia tähän uutuuden määrään..

Aurinkoisia päiviä ja hyvää mieltä ihan jokaiselle! :)
Nykyään aamusin ikkunasta näyttää tältä.. Aurinko<3-Se sama vanha VipeR


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti