tiistai 4. marraskuuta 2014

Positiivisuutta päivään!

Meikäläinenhän on omalla tavallaan tällainen perusjurputtaja, joka ärsyyntyy pienestäkin joskus ja ajattelee usein, "että älä huoli, kyllä se vielä v***** menee" tai "nyt on menny jo liian kauan hyvin, kyllä varmana kohta tapahtuu jotain ja onni kääntyy", tai "ei siitä kuitenkaan mitään tule".. Vähän niinkuin periaatteella "Pessimisti ei pety".. Omalla tavallaan siis perusnegatiivinen ihminen, joka ei ole ollenkaan kiva juttu..Tajusin sen itsekin, kun sen ensi kerran lausuin ääneen.

                       Be happy

  Nykyinen PT:ni onkin pitänyt mulle tän vuoden sellaista positiivisuus aivopesua :D (hyvä esimerkki on viime viikolta pt:n kysyessä kuulumisia ja ensimmäisenä tietenkin tokaisin, kuinka harmittaa kun sairastelun takia on kaksi viikkoa mennyt "hukkaan", niin hän pysähtyi sille sijalle ja sanoi, että "noniin, aloitetaanpa sitten alusta ja kerro kolme positiivista asiaa tästä päivästä"..) Ihailen kyllä hänen kykyään ajatella joka asiasta niin positiivisesti, siis myös asioista, jotka ihmiset aina mieltävät negatiiviseksi, kuten sairastelut jne., niin aina hän löytää joka asiasta jotain positiivista. Pikkuhiljaa sieltä on mullekin tarttunut jonkilainen toisenlainen asenne (joka tosin aina välillä edelleen karkaa mun päästä) ja oon oikeesti alkanu näkeen aioita myös toiselta kantilta, ja nauttimaan pienistäkin, arkipäiväisistä asioista. Sitä on edesauttanut se, että PT:n pienestä vinkistä, aloin kirjoittaa vihkoon JOKA päivä vähintään kolme positiivista asiaa siltä päivältä.. Aina ei ole ollut helppoa saada niitä kolmeakaan, toisinaan niitä taas on tullut sivun verran, mutta sen myötä ne pienetkin asiat elämässä on saaneet uudenlaisen arvon ja olen nähnyt arjen ja elämän pieniä onnen muruja, joita en ole aiemmin edes iloksi ja onneksi tajunnut.. Jotain hyötyä siis tästäkin! Jes!

                         Positive
Niimpä haastan teidätkin, rakkaat lukijat, vierailijat ja muut kanssaeläjät, ajattelemaan positiivisesti! Vielä hienompaa olisi jos jättäisitte tänne jäljen itsestänne, ja kertoisitte omat positiivisuudet tältä päivältä! Tehdään yhdessä päivästä mukavampi, sillä toisen positiivisuus on tarttuvaa!! Olen sen pikkuhiljaa huomannut ja oppinut! kiitos tästä mun superihana PT!! <3


Joten, ihanaa, positiivista päivää ja viikon jatkoa itse kullekin!
Alla olevaa lausetta kannattaa kyllä toteuttaa, se tekee taatusti päivästäsi paremman! ;)

                    every day gets better
<3: VipeR

2 kommenttia:

  1. Tarkoituksella tulin lukemaan kirjoituksesi vasta nyt, kun sain uuden alun aamulleni, eli aamupäikkärit on nukuttu <3 Ihanaa viikkoa sinulle sinne :)

    VastaaPoista