sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Motivaatiota etsimässä..?

Nyt on ollu pikkasen motivaato hukassa..ihan kaikkeen...viime vapaapäivät alkuviikosta meni vaan sängyssä maaten ja mikään ei huvittanut..toisaalta ihan hyvähän tuo on joskus ottaa ihan lunkisti vapaapäivinä, kun yleensä mulla on täys touhu päällä :)

Tiistaina oli tarkoitus painella Elixialle, ja treenivaatteet päällä jo oottelin salikaveria töistä..hän sitten soitti ja tokaisi, että "nyt on ystävänpäivä..voitas kai me muutakin tehä ku mennä salille.." niin, no mietin siinä sitten, että elixia on auki 365 päivää vuodessa, ystävänpäivä on kerran vuodessa.. Mentiinpä sitten porukalla kahdeks tunniks keilaamaan..ja oli mukavaa :) siitä sitten vielä poikettii syömään..kanaa söin taas, kuten lähes aina ravintolassa :P Seuraavana päivänä oli vähän kankku kireenä keilaamisesta..

Keskiviikkona sitten paineltiin sinne salille..tunti reipasta ja melko korkeasykkeistä reeniä: kuntopallolla jalkoja ja vatsaa, kahvakuulan kera kyykkyjä, kyykkyjä, lisää kyykkyjä, vatsalihaksia..sitten vielä tempaistiin ihan harjoitusmielessä 5min tempaus, kädenvaihdot sallittuja...olinkin jo unohtanut miltä se tuntuu.. Kuulan kun sai laskea niin koko kroppa täris ja käsiä särki.. Kivalla tavalla :) Jalat tosin täris jo valmiiks niistä kyykyistä, mutta hyvin se meni silti tuo 5min ja tavoitekkin ylittyi reilusti (100 toistoa oli siis alkutavoite)..yllättävänkin helposti..tosin nyt oli käytössä vaan 8kg kuulat, kun on me se sama tehty 12kg:lläkin, mutta viime kerrasta oli jo aikaa niin otettiin varman päälle ja harjoitus/kokeilumielessä..aateltiin,että vois alkaa tempaamaan tuo 5min joka viikko salilla käydessä.. Mahdollisia kisoja silmällä pitäen ;) Rappusia alas tullessa, oli pakko pysähtyä puoleen väliin kun ei jalat kantanu, tutis vaan :)
No, tästäpä seurasi, mitäs muutakuin lihaskipua seuraaville päiville.. Hjuva!! Treeni siis tehonnnut.. :)

                   
(Tässä pari otosta viime kesän kahvakuulakisoista, joissa tempaus 5min 12kg kuulalla, yksi kädenvaihto)Tänään taas piti mennä, mutta väsytti sen verran paljon, että päiväunet vei tällä kertaa voiton..jospa tässä kotosalla hieman keikkuis tuon jumppapallon ja kahvakuulan kanssa ja huomenna tähdätään sinne salille...tosin äiti soitteli ja pyyteli laskiaismäen laskuun, että jääpi nähtäväksi minne eksyn lopulta...

Ja ajattelin tällä kertaa tehdä itse laskiaispullia, ja kyllä PULLIA!! ja syödäkin! :P Herkkulakko saa alkaa sitten taas maanantaina!

(ps. viikko sitten puntari näytti -5kg, tällä viikolla on tosin tullu hieman lipsuttua karkkien suhteen, joten ei varmaan päde juuri nyt, mutta hienoa silti :))Riemun täyteistä ja pullan tuoksuista laskiaista!!

<3:Vipsu

1 kommentti:

  1. Hei!
    Sinulle on tunnustus blogissani. Käypäs nappaamassa se tänne blogiin :)

    VastaaPoista